Bürstner Nexxo 645 Family rek. 6:lle

Bürstner Nexxo 645 Family on ns. alkovi-tyyppinen matkailuauto jossa on makuupaikat 6:lle hengelle. Alkovissa ohjaamon yläpuolella 200 cm x 155 cm kokoinen sänky, keskiryhmästä saa 180 cm x 130 cm makuutila ja kerrossängyt auton takaosassa 2 kpl 200 cm x 80 cm vuoteet. Auto on varustettu helppokäyttöisellä polkupyörätelineellä. Suurin sallittu ajonopeus 100 km/h.
Autossa on ilmastointi ohjaamossa. Fordin 140 hv TDCi-Turbodieselmoottori antaa 6-vaihteisen vaihteiston avulla autolle hyvät kulkuominaisuudet. Auton kokonaispaino on 3500 kg joten sitä pystyy kuljettamaan B-kortilla.
Auton pituus on 6,7 metriä ja suurin korkeus 3,0 metriä. Autossa on raikasvesitankki jonka kapasiteetti on 150 litraa,normaaleille likavesille on 120 litran "harmaavesisäiliö".
Polkupyörätelineen lisäksi kuljetuskapasiteettia löytyy runsaasti myös ns. takatallista jonka luukku on näkyvissä auton takaosassa. Mukavuutta leirintään tuo aurinkomarkiisi joka on helppokäyttöinen.
Auton etuosassa oleva makuualkovi on tilava ja siinä on pehmeän patjan alla sälepohja joka lisää nukkumismukavuutta.
Kuvassa auton keittiöosio jossa tilava ja kaasulla ja sähköllä toimiva jääkaappi. Kolmiliekkinen kaasuliesi ja ruostumaton teräsallas yksiote sekoitinhanoineen.Kaappitilaa on runsaasti. Auton lämmityksestä huolehtii helppokäyttöinen ja nopeasti lämmittävä Truman ilmakeskuslämmityslaitteisto. Lämmittimeen on integroitu myös lämminvesiboileri jonka toiminta on automaattinen.
Käytettävissä on hyvin suunniteltu WC/suihkutila jossa hyvin suunnitellut ja toimivat kalusteet.
Sisustukseen on saksalaisen Bürstnerin tapaan toteutettu hyvällä maulla tekstiilejä ja kalusteita myöten. Auto on valoisa ja siitä löytyy paljon kohdevalaisimia.Myös tuuletus onnistuu koska avattavia ikkunoita ja kattoluukkuja on lukuisia. Kaikissa luukuissa ja ikkunoissa on hyönteisverkot ja pimennysverhot.

Takaisin

TL Finn-Automobile Caravan

  • Matkailuautojen vuokraus
  • Matkailuautojen kaasulaitteiden huolto
  • Tarvikkeiden ja varusteiden myynti

TL Finn-Automobile T:mi

  • Autotuningtarvikkeet
  • Varaosat