Rimor Katamarano 8

Rimor Katamarano 8

Rimor Katamarano 8 on ns. alkovi-tyyppinen matkailuauto jossa on makuupaikat 6:lle hengelle. Alkovissa ohjaamon yläpuolella 205 cm x 155 cm kokoinen sänky, keskiryhmästä saa 190 cm x 135 cm makuutila ja auton takaosassa on  200 cm x 145 cm parvuode. Parivuoteet voivat olla sijaamatta päiväsaikaan. Auto on varustettu helppokäyttöisellä polkupyörätelineellä. Suurin sallittu ajonopeus 100 km/h.

Rimor Katamarano 8 Autossa on ilmastointi ohjaamossa. Fordin 140 hv TDCi-Turbodieselmoottori antaa 6-vaihteisen vaihteiston avulla autolle hyvät kulkuominaisuudet. Auton kokonaispaino on 3500 kg joten sitä pystyy kuljettamaan B-kortilla.
Auton pituus on 6,7 metriä ja suurin korkeus 3,0 metriä. Autossa on raikasvesitankki jonka kapasiteetti on 150 litraa, normaaleille likavesille on 120 litran "harmaavesisäiliö".
Rimor Katamarano pyöräteline Polkupyörätelineen lisäksi kuljetuskapasiteettia löytyy runsaasti myös ns. takatallista jonka luukku on näkyvissä auton takaosassa.
Auton etuosassa ja takaosassa ovat parisängyt ja keskiryhmästä saa sijattua sängyn kahdelle.WC-tilasta löytyy myös erillinen suihkuhuone.
Auton etuistuimet kääntyvät keskiryhmän pöydän ääreen.
Kuvassa auton keittiöosio jossa tilava ja kaasulla ja sähköllä toimiva jääkaappi. Kolmiliekkinen kaasuliesi ja ruostumaton teräsallas yksiote sekoitinhanoineen. Kaappitilaa on runsaasti. Auton lämmityksestä huolehtii helppokäyttöinen ja nopeasti lämmittävä Truman ilmakeskuslämmityslaitteisto. Lämmittimeen on integroitu myös lämminvesiboileri jonka toiminta on automaattinen.
Auton kaikki ikkunat on avattavissa ja niissä on hyttysverkot ja pimennysverhot.
Rimor Katamarano 8  

Takaisin

TL Finn-Automobile Caravan

  • Matkailuautojen vuokraus
  • Matkailuautojen kaasulaitteiden huolto
  • Tarvikkeiden ja varusteiden myynti

TL Finn-Automobile T:mi

  • Autotuningtarvikkeet
  • Varaosat